Tak co Duro, na co dávat RZ do depozitu

Když jsem vyjížděl, tak byly 3 pod nulo.
Jura
Tak vidim, ze na to ides od lesa... ja som najskor pozhanal elektricku dvojplatnicku, ale teraz som to ponal profesionalne... za 25 Evri som zohnal dvojplechovu elektricku kuchynsku ruru s vrtulkou znacky WHIRLPOOL... To sa mi bude dat piect kartre jedna basen... ma to aj teplomer takze prosto profi....Koudy01 píše: úte 16. led 2018 19:54:05 Tak vcera sem se do toho konecne pustil![]()
http://otouchek.rajce.idnes.cz/Jawa_555_1962/
1.jpg
4.jpg
6.jpg
Tak znas chlope... okrem JAWY, ktora je v sucasnosti rozobrata, nemam nic na com by sa do LESA dalo ist (aj ked MIMO so svojou XJckou bol sna d uz vsade). A na XJ900 s tou mojou sirokou kaotazou to nerisknem a s Suzuckou sa k lesu ani nedostanem a keby lahla tak ju budem dvihat OJOJOJJJJ.Jurapee píše: pon 18. pro 2017 18:42:49 I dnes to parádně šlo, musel jsem využít krásného dopoledne a slunce. A samozřejmě ten podkladA za chvilu to vyměním za běžky
![]()
Tak co Duro, na co dávat RZ do depozitu![]()
Když jsem vyjížděl, tak byly 3 pod nulo.
Jura
S tim mam taky problem. Ted sem tu chut dostal, tak toho musim vyuzit. Si asi vezmu volno v praci, abych to stihl dodelat, nez me to zase prejdeLEN KURNA STALE NIE A NIE NAJST NIKDE CHUT DO ROBOTY... Nezna niekto kde ju dostat
Já jsem pro..OTIS píše: úte 28. lis 2017 20:18:23 Já už mám hotovo. Takže příští rok bude sraz?![]()
WP_20170811_16_39_11_Pro.jpg
Mohl jsi ještě nalakovat válecKoudy01 píše: čtv 18. led 2018 20:38:44 No, mam doma bud cely motory nebo jen kartery tak na 5-7 motoru a pokud si to dobre vybavuju, tak bez prepazky je jen jeden. Za to mam ulamany zebra na hlave a dneska mne vypadl valec z ruky, tak uz i na valcu. Nastesti spodni.
Korky sem nevaril. To se vari, aby to zmeklo a slo to tam dat ne? Mne to slo i bez vareni.
1.jpg
2.jpg
3.jpg