Koudy, zacal si uz pomaly premyslat ako sa zbalis? IMHo by to do troch kufrov malo ist, ale uprimne si neviem predstavitten zoznam

Ja som kupil nove a v pohode, len tie svinske topanky uz nedam na jeden nadych ani len jednu... za mlada som malo cvicil potapanie...Koudy01 píše: ned 17. úno 2019 20:20:08 No, musím se sebou něco udělat. Včera sem po zimě skoro nedopnul gatě![]()
Tak mi ich ukazes na Berounce...???Kodl píše: pát 08. bře 2019 12:24:12 k tomu dodám, že mám nový kanady, a ty jdou celý utáhnout tak, že se chytí konce tkaniček a zatájne se, zavázat dokážu jednu botu na jeden ponor, takže celkem v pohodě. Kanady vzor 61 ale nedávám a lyžáky v zimě mě taky dost potrápily...
Ahoj, psal sem ti zprávu, ale někam se ztratila. Už ji nevidím ani v odeslaných. Nechápu. Napíšu znovu.Volk píše: pát 08. bře 2019 19:15:41 Zajímavý projekt, také bych se přidal. Rád budu součástí dohadování a plánování. Jen Omula si nedám, nějak mi nechutnají ohrožené druhy zvěře. Stačí mi vykoupat se v nejhlubším jezeře světa ...